“ZAR NIJE SRAMOTA DA SE OVO DEŠAVA U 21. VEKU?!” Seka Sablić zakucala sve novom IZJAVOM, TAČNO U METU!

0

Po mnogima je Jelisaveta Seka Sablić najbolja komičarka koja se u zadnjih pedeset godina pojavila u našoj regiji a broj uloga koje je ostavrila i filmova i serija u kojima je glumila je impozantan i trebalo bi nam mnogo vremena i mjesta da ih sve nabrojimo.

Seka je poznata i kao osoba koja nema dlake na jeziku i koja uvijek kaže šta misli i to se ne svidi uvijek političarima ali je narod podržava. Nedavno je glumica proslavila svoj osamdeseti rođendan i malo se osvrnula i na starenje. Rekal je kako se pravi luda i da ne razmišlja o svojim godinama dok je neko drugi ne podsjeti na njih.

Zadovoljna je što je zdrava i ništa je ne boli ali priznaje da bi bilo bajno da se starenje može usporiti. Sebi samoj za rođendan je poželjela da joj i dalje bude dobro kao što je sada mada se to odnosi na njeno fizčko stanje dok smatra da nikome nije dobro pored svih užasa koji se dešavaju. Seka smatra da je velika sramota da se u 21-om vijeku kada je svijet toliko napredovao ratuje u Ukrajini i ona stalno očekuje da pročita da je rat zaustavljen po bilo koju cijenu.

Seka je istakla kako je rođendan slavila u krugu svooje porodice a iznijela je i svoj stav o duvanju svjećica sa rođendanske torte. Rekla je i da je njoj još prije pandemije korona virusa bilo nenormalno da desetero djece i ljudi duva u jednu tortu koju poslije svi jedu a to je jedan od najlakših načina da se prenese neki virus. Na kraju je rekla da su njenoj prijateljici koja je 4 puta vakcinisana upravo djeca preniejla kovid ali je zahvaljujući vakcinama priošla relativno dobro i oporavila se.

Preporučujemo