Zar je dotle došlo? Ujedinjene Brena i Zorica posle šuškanja o razlazu PROGOVORILE o braku Aleksandre i Filipa! (FOTO)

0

Prije par dana su Aleksandra Prijović Prija poznata mlada pjevačica i njen suprug Filip Živojinović proslavili četiri godine od kako su u braku i svima pokazali da su još uvijek zaljubljeni uprkos tome što posljednjih mjeseci mediji u Srbiji učestalo pišu o krizi pa i raspadu njihovog braka.

Iako se oni trude da svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti opet su jako često meta žute štampe ali se  na to t puno ne osvrću. Filip koji zbog posla puno vremena provodi daleko od svoje porodice u Americi je sada u Srbiji i sa svojom suprugom se pojavio na nekoliko javnih događaja i prosalava a ljudi koji žive u njihovom komšiluku na Bežanijskoj kosi imaju priliku vidjeti ih često kako šetaju držeći se za ruke.

Da bi stavile tačku na tračeve i napise u medijima ovaj put su se potrudile i Filipova majka Zorica Nakić ali i njegova pomajka Lepa Brena koje su mladom paru uz fotografije sa vjenčanja čestitale godišnjicu braka. Inače malo ko je i znao da Filip nije Brenin biološki sin sve do njegovog vjenčanja sa Prijom i tada se puno pisalo o njegovoj majci Slavici koja se nakon razlaza sa Bobom Živojinovićem udala a aproslavljenog košarkaša Ivu Nakića sa kojim već dugi niz godina živi u Americi i imaju dvije kćerke.

Ono što je za svaku pohvalu i za naše balkansko okruženje prilično neuobičajeno je da se Brena i Boba i Slavica i Ivo jako dobro slažu i druže kada god im se za to ukaže prilika a Filip nikada nije bio predmetom trzavica između svojih roditelja a sa maćehom Brenom ima odličan odnos.