Zar i ti crna Milice! – Bruka, nekadašnja pobednica Zvezda Granda pokazala SVE atribute: Društvene mreže gore! (FOTO)

0

Kako vrijeme odmiče, čini se da je estradna industrija diljem svijeta sve više površna i sve više koristi žensko tijelo kako bi prodavala muziku, filmove i druge oblike zabave i umjetnosti. Slavne žene i djevojke se izvještače putem plastičnih operacija i drugih zahvata i na taj način negativno utiču na djevojčice i mlade djevojke.

Često ćete vidjeti da, kao i ove slavne žene, mnoge djevojke pa čak danas i djevojčice, provokativno poziraju na slikama koje onda završe na društvenim mrežama i na taj način sebe čine popularnima. Jedna pjevačica koju su mnogi hvalili što nije upadala u skandale je učinila upravo ovo. Milica Todorović je postala poznata kad je pobijedila u emisiji “Zvezde Granda” sa samo petnaest godina, ali zbog pravila učešća, nagradu je tek mogla da preuzme tri godine kasnije. Milica nije imala šta da čeka već je istog momenta krenula graditi karijeru i danas je veoma popularna diljem Balkana.

Dosta ljudi je hvalilo i zbog vokalnih sposobnosti ali i zbog toga što nije forsirala fotografije svog nagog tijela kao i ostale provokacije koje izvode danas mnoge estradne zvijezde kako bi došle do samog vrha i bile medijska atrakcija, već je to sve ostvarila svojom pjevačkom karijerom isključivo.

Fotografija koja je šokirala bezbroj njenih fanova je ova koju ćemo s vama podijeliti ispod – Milica je izgleda počela da se služi istom taktikom kao i brojne kolegice i infulenserke. Objavila je provokativnu sliku svoje stražnjice dok se kupala na bazenu i mnogi su odlijepili kad su to vidjeli. Šta vi mislite o ovome?