ZAR I OVO DA SE DESI? Deda(93) oženio devojku(22): Ono što se desilo prve bračne noći je NEOPROSTIVO! Naljutio se kad mu je rekla OVO….

0

I za danas smo vam spremili jednu totalno neobičnu priču, kojih iz dana u dan ima sve više i više. Ponekad su neke osobe prinuđene da rade jako čudne stvari koje se graniče sa ludošću, samo da bi izazvali jak oveliku pažnju, ali kada neko to stvarno uradi zato što tako oseća, onda je stvarno došlo vreme da se zapitamo da li je on ili ona normalna?

Ovakvih priča, kao što je ova današnja imamo na svakom koraku, ali kada se devojka sa samo 22 godine odluči udati a muškarca koji je od nje stariji 70 godina, pa čak i da je u pitanju financijska korist, onda je stvarno došlo vreme da se zapitamo da li je ona stvarno normalna? Kao što imamo situaciju kod poznate rijaliti igračice Milijane Kulić, koja voli starije muškarce to i toliko ne čudi ljude oko nas. 

Međutim, priča koju vam danas donosimo će vass bukavlno oboriti sa nogu. Naime, čovek o kojem danas govorimo je imao veliku nesreću kada je prošle godine mu umrla supruga koja je sa njim bila poslednje 53 godine, i dao je oglas da želi neku ženu koja će ostati sa njime do kraja života, a kojoj će ostaviti svoje kompletno nasleđe, kandidatkinja nije nikako nedostajalo. 

Javila se devojka koja je imala samo 22 godine, i verovala je da je taj brak čista formalnost, međutim nakon prve bračne noći promenila je svoje mišljenje. Poverila se svojim rodicama, da joj je bilo odlično, i da je deda bio bolji od većine mladića sa kojima je bila do sada. 

Preporučujemo