ZAPROŠENA NATAŠA BEKVALAC: Evo ko je 4. srećnik! (FOTO)

0

Jedna od naših najatraktivnijih pjevačica Nataša Bekvalac nedavno je imala turneju koju je održala svojim fanovima u Americi. Koliko je njeni pratitelji iz Amerike vole govori i to što je, kako se priča, dobila ponudu za stupanje u brak. To bi bio četvrti Natašin brak, a kako se priča u pitanju je jedan gospodin koji je vlasnik firme koja se bavi transportom.

Izvor blizak pjevačici otkrio je da je ovo bio prvi put da je Nataša nastupala u Americi, ali da je u rekordnom vremenu prodala karte za sve nastupe. Klubovi su bili krcati, a tome ide u prilog i što dosta ljudi iz bivše Jugoslavije danas živi u Americi pa su željni domaće muzike.

Po povratku, Natašu su na aerodromu dočekale njene dvije kćerke Hana i Katja. U Americi je bila dvije sedmice tako da nije mogla biti sa svojim kćerkama, a kada ih je vidjela odmah je briznula u plač. Dugo je grlila svoje kćerke i ljubila, a onda je mlađoj kćerki Katji pokazala poklone koje joj je doijela iz Amerike. Isti izvor je otkrio za medije da su svi muškarci na turneji poludili za Natašom i da nikog nije ostavila ravnodušnim.

Svi su pokušavali da joj priđu i da se upoznaju s njom, te joj šalju pića preko konobara ali Nataša uvijek odbija jer ne uzima pića od gostiju. Jednog gospodina je naprosto toliko oduševila da joj je odmah ponudio brak. Muškarac je iz Srbije ali je već nekoliko decenija u Čikagu. Imućan je i posjeduje na desetine kamiona, ali ga je Nataša naravno odbila i to uz riječi da je njoj brakova preko glave i da nema želju da se ponovo uda u skorije vrijeme.