ZANOSNA HRVATICA UMALO JE POSTALA GOSPOĐA KLUNI: Glumac je bio lud za njom, a ona ga ostavila zbog PRINCA SILOVATELJA!

0

Mnogo je slavnih glumaca prošlo Holivudom, a malo je onih koji su uhvatili pažnju kao glumac George Clooney. Ovaj vječiti neženja je konačno stao na ludi kamen i danas ima dvoje djece sa suprugom koja je advokatica i borac za ljudska prava. Da li ste znali da je prethodno bio u vezi sa južnoslavenskom manekenkom.

Njegova bivša s kojom se dosta viđao u periodu između 2004. i 2013. godine je iz Hrvatske i njeno ime je Monika Jakšić, a dugo je važila za jednu od seksipilnijih dama svijeta. Clooney je navodno bio sa više od stotinu žena, ali s Monikom je baš kliknuo. Ona je postala prvo slavna u rodnoj Hrvatskoj gdje je kao manekenka reklamirala donji veš, a danas ima svoju firmu i veoma je uspješna. Monika je izgleda uvijek išla za slavnim i moćnim muškarcima pa je nakon Clooneya bila u vezi sa Prince Andrew-om koji je kasnije raskrinkan kao silovatelj.

Iako se dugo špekulisalo o vjeridbi Monike i Andrewa, ona je otkrila da je to laž, ali kada su je pitali za Clooneya, ona ga je mnogo nahvalila i rekla da ga ne bi odbila kad bi je zaprosio. Poznanici i prijatelji su rekli da su veoma slični.

Često su se dopisivali i bili su očito jako povezani, a danas svako od njih živi svoj život. Monika se svakako proslavila širom svijeta kao manekenka i ima mnogo ljubitelja i pratilaca zahvaljujući ne samo manekenstvu i ljepoti, već i odnosima sa slavnim muškarcima. Za više informacija, kliknite ovdje.   Šta mislite o ovome?

 

Preporučujemo