Novo

Zanimljiva porodica: Oni žive “u troje”, a očekuju već drugo dijete: Oni bi se vjenčali ali im to zakon ne dozvoljava!

Ovog čovjeka smatraju najsretnijom osobom na svijetu, a njegovo ime je Adam Lyons.

Naime on ima dvije djevojke koje su biseksualke sa kojima zajedno živi.
Njegove djevojke se zovu Brooke Shedd i Jane Shalkov, sa Brook ima već jednog sina koji sada ima dvije godine, a trenutno čeka i drugu bebu sa drugom djevojkom Jane. A zanimljiva stvar jeste što oni dijele isti krevet i sve rade zajedno.


Govore kako će njihova djeca da uživaju u njihovoj porodici i da će biti jedna veoma posebna obitelj. On je sa njima razgovarao o cjelokupnoj situaciji i govori da je njihov način život zapravo porodica budućnosti. Kada su izjavili u javnost njihovu vezu dobijali su mnogo negativnih komentara i većina im je govorila da njihova veza neće da potraje dugo, ali sada su oni jedna zaista sretna i prava porodica.

On je vlasnik jedne psihološke firme za savjetovanje, i rekao je da Jane nikada nije htjela da ima djecu ali pomisao da će biti tri roditelja su je natjerala da promjeni mišljenje i da se odluči na trudnoću.


Govore da je sve lakše jer ih je troje i da svi pojedinačno mogu da vode jedan normalan društveni život i da između sebe dijele zadatke koje treba da urade, a i velika prednost jeste što su uvijek odmorni i naspavani a ne kao drugi roditelji koji se moraju buditi u svako doba da bi pazili na svoje dijete. A pored svega rekla je da svoju djecu neće nikada morati dati nekoj drugj osobi jer ima druga dva partnera.

Oglasi – Advertisement