ZANEMEĆETE KADA ČUJETE! Sandru Rešić svi znaju kao pevačicu i rijaliti učesnicu, a evo šta je po STRUCI – njeno obrazovanje ŠOKIRALO je mnoge!

0

Kćerka poznatog i legendarnog pjevača Nine Rešića u javnosti je već nekolik godina unazad. Prvi put, Sandra Rešić se u javnost pojavila kada se prijavila za muzičko takmičenje Zvezde Granda 2015. godine. Odmah je tu pokazala neizmjeran talenat koji je naslijedila od svog oca.

Njen otac zauvijek će ostati zapamćen po pjesmama koje žive i koje se slušaju i dan danas. Njegovim stopama odlučila je da krene i Sandra Rešić, te je na svaki način pokušavala da se probije u svijet muzike. Imali smo priliku da je vidimo i u rijaliti programu Zadruga u četvrtoj i petoj sezoni. U Zadruzi je uvijek pokazivala koliko je vrijedna i uredna, te je ona bila jedna od rijetkih koja je cijelu Belu kuću održavala čistom i kuhala je i spremala jelo za sve učesnike.

Pored njenog javnog života, koji je naravno dostupan svima, malo ko zna da je ona neko ko je bio dosta posvećen svom obrazovanju. Naime, Sandra je završila i diplomirala na čak dva fakulteta. Da, da, dobro ste pročitali. Skoro niko nike ovo znao, a pogotovo da je završila ni manje ni više nego dva fakulteta. Diplomirala je na fakultetima za novinarstvo i za glumu.

Pored toga, Sandra je vrsni poznavalac italijanskog i engleskog jezika. Dugo godina išla je i u muzičku školu gdje je svirala klavir. U svojoj muzičkoj karijeri, sarađivala je sa jednim od najpoznatijih kompozitora, a to je Bane Opačić. Njenu zadnju pjesmu ‘’Prerano’’ radila je upravo s njim, a pjesma je za kratak period osvojila srca publike.

Preporučujemo