Zamolila majku da im rezerviše hotel za odmor- Kada su se pojavile u hotelu kada nisu UMRLE OD SRAMA I OD ŠOKA- Majka od sramote više ne izlazi iz kuće- PA ŠTA RADE OVI LJUDI OKO NAS (FOTO/VIDEO)

0

Čejni Bel, dvadesetčetverogodišnja djevojka iz Orlanda je na društvenim mrežama otkrila kako je nedavno sa svojom majkom imala veoma loše i blamirajuće iskustvo za koje je ona sama kriva. Ona je poželjela da nakon mnogo godina sa svojom majkom ode na kraći odmor, a pošto je bila zauzeta  sa poslom, zamolila je majku da im ona rezervše hotel u mjestu koje su imali namjeru da posjete. Pri tome je majci dala i par linkova hotela, pretpostavljajući da se tu radi o normalnim hotelima, ali je pogriješila, a i majka je površno čitala podatke o hotelima. Nakon nekoliko dana, kada su se majka i kćerka pojavile u svome hotelu za odmor, Čejni je shvatila gdje se nalaze i počela se smijati kao nikada u životu:

“Majka je mojom greškom odabrala baš onaj hotel u predgrađu Majamija koji nije trebala. Završile smo u raju za svingere možete mislite. Sve je bilo podređeno seksi zabavama i orgijama, nisam mogla da vjerujem gdje smo mi to završile. Bilo mi je sumnjivo čim smo došle na recepciju, zbog toga što sam vidjela kako nas neki gosti čudno gledaju”, a na snimci koju je podijelila na društvenim mrežama je pokazala silna seksi pomagala svuda po hotelu, kao i kondome koje su dobile na samome ulazu u hotel

@chaneybelle

guess where I’m at… #miami

♬ Sex and the City (Main Theme) – TV Sounds Unlimited

Rekla je i da je alkohola bilo na sve strane, te da joj je majka skoro propala u zemlju od sramote, te da sebe krivi za ovu grešku: “Prvo smo na licu mjesta razmišljale da li da ipak ostajemo, kad smo već došle iz Orlanda u Majamiju, a onda smo se složile da to ipak ne bi bilo u redu. Ko zna šta bismo sve doživjele ovdje. Ušle smo u sobu i istog dana izašle smo iz tog hotela. I to zauvijek”, rekla je nasmijana Čejni.

Preporučujemo