ZAMENILA SAM OKO 5000 BEBA: Medicinska sestra oboljela od opake bolesti, pa na samrti iznela JEZIVO PRIZNANJE! (FOTO)

0

Mnoge od nas roditelji, škola i okolina pokušavaju da nauče da budemo pošteni i dobri prema drugima, ali to je izgleda postala nemoguća misija u ovako iskvarenom svijetu. Pogotovo danas u kapitalizmu, sve se vrti oko novca i moći i samim tim ljudi će uraditi bilo šta kako bi zaradili.

Nažalost, ovo je dovelo do raznih užasa od kojih nekad neki nisu ni otkriveni, a sve se uvijek vrtilo oko novca. Ovakav sistem vrijednosti pokazuje da dobro kaže stara poslovica “čovjek je čovjeku vuk”. Danas vam otkrivamo jednu užasnu stvar koja se zna desiti u bolnicama a o kojoj se slabo priča. Jedna medicinska sestra je na svojoj smrtnoj postelji otkrila da je bila prinuđena da radi neke užasne stvari. Otkrila je da je za vrijeme svoje karijere zamijenila oko pet hiljada beba. To se odnosi na one slučajeve kada se prosječnom paru javi da im je dijete iznenada preminulo.

Šta se nekada zaista desi je to da bebu bolnica doslovno proda nekom bogatijem paru koji ili ne može imati bebu ili je doživio pobačaj. Na ovaj način je mnogo beba odraslo u tuđim porodicama, i to sve u ime novca i brze zarade, a ova sestra je bila uključena u takvo nešto.

U periodu između 1983. i 1995. godine, ona i njene kolege su zamijenili oko pet hiljada beba na ovaj način i zaradili ogromne pare u bolnici u Zambiji.. Molila je za oprost i rekla je kako ona nije zla osoba ali se našla u situaciji gdje je bila prinuđena to raditi za novac.

 

 

Preporučujemo