Zaista se više ne vole! Fotografija dokazuje kakav stav Viktor i Filip imaju prema odbeglom bratu Stefanu! (FOTO)

0

Lepa Brena je u bivšoj državi bila daleko najpopularnija pjevačica koju su svi obožavali i napamet su znali njene pjesme. Ona se početkom devedesetih udala za tada najpoznatijeg srpskog tenisera Slobodana Bobu Živojinovića sa kojim je dobila i dva sina dok je i Bobin sin iz prvog braka odrastao sa njima i on i pjevačica imaju odličan odnos.

Filip je oženio poznatu pjevačicu Aleksandru Prijović i s anjom ima i sina dok su Stefan i Viktor i dalje samci i kao takvi spadaju u najpoželjnije neženje u Srbiji. Mediji uveliko pišu kako odnosi u porodici nisu dobri i kako je Stefan prekinuo svaki kontakt sa ostalim članovima.

On ser naime prije par godina okušao na estradi i krenuo je majčinim stopama ali se onda povukao iz javnosti i iaselio iz porodične vile a prema nekim iformacijama više ne živi ni u Srbiji. Mediji su pisali i da je između Bobinih sinova jako loš odnos a sada se pojavila i fotografija koja po mnogima to i potvrđuje.

Naime, Filip i Viktor su organizovali druženje sa svojim prijateljima a Stefana nisu ni pozvali. Da su se odlično proveli i da im brat uopšte ne nedostaje pokazuju i osmjesi na njihovim licima. Javnosti još uvijek nije poznato kakva se to velika i strašna stvar mogla dogoditi među njima pa da braća prekinu svaki kontakt kada je poznato da su se odlično slagali i uživali u zajedničkim druženjima. Inače Stefan se nije pojavio ni na proslavi rođendana svoje majke što je još više potaknulo razna govorkanja.

Preporučujemo