Zagrljeni u loži stadiona daleko od Beograda: Duško prvi put fotografisan u Turskoj nakon što je objavio da se RAZVODI, pogledajte s kim je! (FOTO)

0

Jelena Karleuša je jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji koja je svoju karijeru izgradila uglavnom na skandalima. Niko se više ni ne sjeća kada je zadnji put objavila neki album ali se o njoj svejedno skoro svaki dan piše u medijima.

Jelena je jako aktivna na društvenim mrežama i mnogi je smatraju i modnom ikonom  a ona Instagram koristi i da iznese svoje mišljenje o mnogim stvarima i to bez dlake na jeziku. Ona je ovu društvenu mrežu iskoristila da obavijesti svoje fanove da se nakon 14 gdoina braka on a i njen uskoro bivši suprug poznati fudbaler Duško Tošić razvode šo je mnoge šokiralo jer je par od samog početka veze imao mnogo kriza i afera ali su uvijek uspijevali da ih prebrode.

Sada je međutim došao kraj i po Jeleninim riječima Duško je taj koji je inicirao razvod jer se više ne osjeća dijelom njihove poordice. Njih dvoje imaju dvije kćerke Niku i Atinu koje su sada u najosjetljivijim godinama i koje moraju da se nose sa činjenicom da im se roditelji rastaju. Duško koji je inače poprilično samozatajan i povučen na ovu temu nije govorio za medije a vrlo rijetko objavljuje na svom profilu bilo šta.

Iako se čini da je Dušku svejedno što se njegov brak raspao oni koji ga poznaju kažu da kao i ostali koji se nađu u takvoj situaciji, on prolazi kroz teške trenutke. On utjehu traži u putovanjim i večernjim provodima a najviše vremena provodi  u Istanbulu gdje je počeo i svoju menadžersku karijeru. Njega su paparaci uhvatili na utakmici kluba Bešiktaš a Duško je tamo sreo i bivšeg supruga pjevačice Emine Jahović, Mustafu Sandala sa njegovm novom izabranicom pa je tako nastala i ova fotka.