ZADNJI BROJ U GODINI ROĐENJA OTKRIVA PRAVU ISTINU O VAMA I ŠTA VAS ČEKA U BUDUĆNOSTI: Evo ko ste vi zapravo i kakva sudbina će vas zadesiti

0

Postoje razna vjerovanja i praznovjerja koja tvrde da će vam otkriti nešto o vama što niste znali kao što su npr. astrologija ili numerologija. Neka od ovih vjerovanja su drevna i održala su i se i danas, a mi ćemo u ovom članku s vama podijeliti neke pojedinosti kineskog kalendara.

Ovaj kalendar govori sve o vama ukoliko pogledate zadnju cifru godine rođenja. Prema ovom vjerovanju postoje četiri elementa – zemlja, vatra, zrak i voda i ovi elementi će uticati na to kako vi živite svoj život i kakva ste ličnost, a ispod pročitajte baš koji brojevi određuju koji ste element. Ukoliko vam je zadnja cifra godine rođenja osam ili devet, onda ste u elementu zemlje. Pojedinci koji pripadaju ovoj skupini su staloženi i imaju dosta kontrole nad sobom. Strpljivi su, štedljivi i imaju jako dobru intuiciju. Svoje probleme rješavaju samo kad su trezvene glave i osjećaju odgovornost prema svojim voljenima.

Jedino što im fali je što nisu avanturisti i imaju strast od nepoznatog, pa ih to može nekim pojedincima učiniti malo dosadnima, a ovaj element je povezan sa slezenom i želucem. Ukoliko vam je zadnja cifra godine rođenja šest ili sedam, onda ste u znaku vatre.

Ovo znači da ste emotivni, ambiciozni, prijateljski nastrojeni i pravi avanturisti. Jedino je problem to što niste baš strpljivi i što ciljeve ganjate pod svaku cijenu. Savjetuje se da bolje kontrolišete emocije. Za vatru se vezuje kardiovaskularni sistem i smatra se da je ljeto vaš period. Za ostatak ovih numeroloških vjerovanja i elemente pročitajte ovdje.

Preporučujemo