ZABRINJAVAJUĆA ISTINA O UDOVICI MUAMERA ZUKORLIĆA!- Cela Srbija u ŠOKU!- Sada je ovako zovu (FOTO)

0

Kada je iznenada prije više od pola ogdine preminuo sandžački muftija Muamer Zukorlić javnost je imala priliku da više sazna o njegovom privatnom životu pa su mediji pisali o tome kako je on po šerijatskom zakonu imao dvije supruge sa kojima je imao po četvero djece. Muftija je bio i politički aktivan a pored toga je u Novom Pazaru osnovao i univerzitet i među građanima je bio omiljen.

Njegov najstariji sin Usame je u trenutku kada je njegov otac preminuo bio u Istanbulu i stigao je na sahranu a prije dva mjeseca je podigao veliku prašinu tvrdeći da je njegov otac otrovan i dsa nije umro prirodnom smrću. Odmah nakon što je muftija preminuo moglo se vidjeti da između njegove druge supruge Elme Efić Zukorlić i Usame odnosi nisu dobri što je ona i sama potvrdila u nekoliko navrata na društvenim mrežama pa je tako otkrila kako njenom sinu nije bilo dozvoljeno da klanja dženazu svom ocu u prvom redu pored muftijine djece iz prvog braka.

Nakon što je i tužilaštvo naredilo da se izvrši obdukcija pokazalo se da je ipak Zukorlić preminuo usljed zatajenja srca a Elma je otkrila da je ona već godinama znala da je on bolestan i da je zajedno sa njim išla na preglede kod doktora ali da on nije želio da se u javnosti zna za to.

Ona se sada objavom na Instagramu zahvalila svima koji su bili uz nju proteklih osam mjeseci a posebno svojim pratiocima kojih ima 42 hiljade. Inače Elmu u Srbiji zovu sandžačka Hurem što njoj smeta jer ljudi lik i djelo Hurem na ovim prostorima poznaju samo kroz seriju Sulejman Veličanstveni.

Preporučujemo