Za ženom slavnog glumca UZDISALI su svi: Bila je milionerka, a danas živi kao BESKUĆNIK bez zuba! (FOTO)

0

Postoji veliki broj ljudi koji su živjeli u velikom bogatstvu i slavi a danas su potpuno zaboravljeni i žive usamljeničkim životom. Jedna od njih je i nekadašnja manekenka Loni Vilson koja se udala za Džeremija Džeksona glumca koji se proslavio u seriji Spasilačka služba.

Za njom su svojevremeno muškarci gubili glavu  i bila je poznata kao bombastična plavuša koja ima savršenu liniju a danas vjerovali ili ne živi na ulici kao beskućnik i kopa po kontejnerima tražeći hranu da preživi. Vilsonova je od megazvijezde koja je imala sve što poželi spala na to da preživljava na ulicama Los Anđelesa a do ovoga je dovela zavisnost o narkoticima i teška depresija.

Sada su je paparaci snimili kako kopa po kontejnerima sa velikom količinom nakita oko vrata a prve ovakve footografije su procurile u  javnost prije godinu dana i tada su njeni prijatelji i poznanici pokrenuli akciju da bi je maknuli sa ulice ali u tome očito nisu uspjeli. Iako su joj oni platili boravak u hotelu kako prenose američki mediji ona se u sobi samo istuširala i najela i onda se opet vratila na ulicu.

Ona je prije ovoga rekla kako se nije okupala godinu dana jer joj je to davalo neku sigurnost da je niko neće silovati na ulici. Nakon razvoda od Džeremija je radila kao asistent za kozmetičke operacije ali  je nakon nervnog sloma izgubila ovaj posao. Njen brak sa glumcem nije trajao dugo a bio je veoma buran i policija je često dolazila na njihova vrata. On je tukao ali ona nije željela da ga prijavi pa su to radile komšije. Tada je postala i ovisnik o opijatima a nikada se nije liječila.

Preporučujemo