Za Veljka je imala drugačije planove: Ovo je SVEKRVA Seke Aleksić i detalji njihovog odnosa će vas iznenaditi! (FOTO)

0

Seka Aleksić je folk pjevačica koja je napravila veliki uspjeh na estradnoj sceni ali se za razliku od većine svojih kolega i kolegica odlučila da živi sa svojom porodicom u manjoj sredini i nije ostala u Beogradu.

Ona je u Staroj Pazovi napravila kuću po svojim željama i tamo sa sinovima i suprugom Veljkom vodi sasvim normalan život i nije ni nalik razmaženim zvijezdama što svjedoče i njene komšije. Novinari su naime otišli u Pazovu i razgovarali sa njima te su saznali da su i Seka i Veljko jako ljubazni i sa svima se uvijek pozdrave kada se sretnu.

Pored toga sva komšijska djeca se igraju sa njenom u njihovom dvorištu a vrlo često pjevačica odlazi u obližnju prodavnicu nenašminakana i u trenerci. Sa svojim suprugom ima skaldan odnos pun ljubavi a njihovi sinovi su im postali centar svijeta. Seka je uspjela i sa svojom svekrvom izgraditi odličan odnos kao i sa Veljkovim ocem. Sama Seka je nekoliko puta rekla da je svekrvu kao što je Veljkova majka mogla samo da sanja.

Veljkovi roditelji Violeta i Miodrag žive u Negotinu ali vrlo često dolaze svom sinu i snahi u posjet a to veoma obraduje nihove unuke. Jakov i Jovan također vole kada odu kod dede i bake posebno kada su praznici. Seka je otkrila i da svoju svekrvu zove mama, makica ili majka kako kad a od nje je puno toga naučila. Ove dvije žene se međusobno jako poštuju a nakon što joj je Seka rodila dva unuka njihov odnos je postao još prisniji.