Za OVAKVU ŽENU ni vila nije dovoljna! Nestorović je nikada ne pokazuje, krije je kao zmija noge: OVO JE RAZLOG! U braku su 28 godina, nijedna joj nije ni do KOLENA, PA OVO JE BOMBA OD ŽENE! (FOTO)

0

Za danas se malo podsećamo doktora Nestorovića koji je svakako odigrao jednu od ključnih uloga na početku pandemije korona virusa. On je zajedno sa doktoricom Kisić i Predrag Konom, vodio Srbiju u pravom smeru, i učinio je sve da Srbija ostane na pravom putu i da ne bude previše pogođena sa covid 19. 

Ispočetka ga ljudi nisu doživljalvali ozbiljnom jer je one stvari koje je on govorio pred kamerama uglavnom nisu bile realne, ali kako je vreme odmicalo, svi su se sećali njegovih reči i shvatali da je on jedini iz kriznog štaba smisleno govorio i da je njegova svaka teorija definitivno pila vodu. 

Krajem prošle godine, on je opet na svoj način jednostavno nestao izz medija, a za par dana se saznalo da je on definitivno izašao iz kriznog štaba i da je otišao u penziju, i kako je tada izjavio, napokon je došlo vreme da se malo posveti sebi, svojoj supruzi i vikendici u kojoj voli da provodi jako puno svog slobodnog vremena. 

Međutim, on nikada nije pokazao svoju kuću u Obrenovcu ni svoju suprugu, za koju je govorio da mu je najveći oslonac u životu. Ekpa paparaco lova ga je jedan dan uhvatila kako iz apoteke ide kući, a tada su shvatili da ima ogromnu vilu, odlično auto i suprugu koja je definitivno prelepa. Pogledajte i sami kako ona izgleda, i svakako nam pišite sve vaše komentare ispod samog članka. 

Preporučujemo