Za ova 3 horoskopska znaka ovo će biti jedna od najgorih nedelja od početka ove godine

0

Bik

Volite znati da na nekoga možete računati i vjerovati mu. Međutim, ove ćete sedmice osjetiti da nešto nije u redu i da ne znate gdje ste sa nekim do koga vam je stalo. Umjesto da prebrzo donosite zaključke, pokušajte se usredotočiti na činjenice i strpljivo i pažljivo saopštite svoje osjećaje. Svakako spomenite kako se osjećate krivim zbog određene radnje. Vaš pristup može napraviti značajnu razliku.

Škorpija

Čim započnete s jednom negativnom mišlju, odmah slijedi druga dok ne budete zarobljeni u vrtlogu negativnosti. Umjesto da se usredotočite na mračne misli, podsjetite se što je dobro u vašem životu zbog čega ćete se osjećati bolje. Nije moguće stalno razmišljati pozitivno, ali možete se uvježbati da promijenite svoj put.

Strijelac

Možda će vam biti teško razumjeti šta se u posljednje vrijeme događa. Ove sedmica možda ćete biti rastreseni počet ćete odugovlačiti. Možda se osjećate kao da ništa ne dobivate. Iako ste možda pod stresom, važno je zapamtiti da sve mora ići korak po korak. Ukoliko se usredotočite na svoje odredište, izgubit ćete nadu. Neka se vaš fokus usredotoči na dovršavanje koraka i čestitanje sebi svaki put kad napravite novi.

Preporučujemo