Milica Todorović je široj javnosti postala poznata nakon učešća u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda i nakon toga je nastavila sa uspjehom da gradi svoju karijeru i postala je jedna od najomiljenijih mlađih pjevačica prije sevga zbog svog glasa ali i smisla za humor.

Ona također važi i za jednu od najljepših djevojaka na estradi koja nije operacijama mijenjala svoj izgled a jednom prilikom je ispričala šta joj se desilo kada je bila na ljetovanju Egiptu. Naime 2009. godine je prvi put posjetila ovu zemlju i tada su je svi zvali Šakira jer je njima jako egzotično vidjeti plavušu.

Jedan ulični prodavac je tada Radetu koji je bio sa njom u šetnji rekao da će mu za nju dati devet kamila a Milica je odgovorila da ona ima sestru koja jako liči na nju i pitala mogu li za nju da se trampe. Milica je u Premijeri govorila i o estradnom ratu koji je izbio između njenih kolegica Milice Pavlović i Ane Nikolić i koji je bio jako aktuelan ovih dana. Naime obožavaoci su primjetili da je Todorovićku njena kolegica i imenjakinja otpratila sa Instagrama a to se desilo jer je nije javno podržala u svađi sa Anom.

Njih dvije su se nakon toga čule telefonom i riješile probleme a Milica je rekla da ona ne zna da li je neko otpratio ili zapratio ali je čula da je Pavlovićka rekla svom menadžeru da je ljuta na sve koelge koje je nisu javno podržale. Ona je nakon toga nazvala i razgovarale su i sada je među njima opet sve u redu. Naime Milica joj se izvinula i rekla da nije znala da je Todorovićka podržala i oet je zapratila na društvenim mrežama.

Preporučujemo