Showbizz

Za kola je dala 360.000eura, a Bubu i Džalu ispalila za 2.000?! Folkerka prestala da im se javlja, nastao potpuni fijasko!

Trenutno najpoznatiji dvojac Balkana Buba i Jala su za Daru napisali pjesmu Amnezija, i nakon toga su se dogovorili da jedan dio novca Dara isplati unaprijed što je i uradila, a da ostatak plati kada sve bude gotovo, međutim nastao je problem jer se nakon svega ona viče nije javljala.

Dara Bubamara se redovno hvali sa svojim honorarom tako što kupuje skupe stvari i nekretnine, a sa druge strane ne isplaćuje svojim kolegama novac za pjesmu koju su joj napisali, a u pitanju je dvije hiljade eura.
Sve je počelo kada se Dara prestala javljati i nije dala preostali dio novca, a izvor koji je blizak Jali i Bubi je saznao da oni nemaju namjeru da je mole za preostali dio novca je smatraju da to nije veliki iznos za njih.


“Sve je bilo u redu, čak je ona i hvalila pjesmu kako je super urađena i bila je zadovoljna reakcijom publike. Ta pjesma danas na Jutjubu ima blizu 12 miliona pregleda, što je u njenom slučaju možda i najslušaniji hit poslednjih godina. Dara nije ispoštovala dogovor da isplati još dvije hiljade eura po objavljivanju spota na Džalinom i Bubinom kanalu, jednostavno se više nije javljala. Mogla je barem da pozove i da kaže zašto neće da plati”, rekao je naš sagovornik.


Poznato je da Dara nije u finansijskom deficitu jer je prošle godine uzela stan u Atini, čiju vrijednost nije otkrila, a također se i počastila sa Mercedesom čija je vrijednost 130 000 eura, a pored njega ona u svom vlasništvu ima još dva automobila i to Porše od 120 000 eura i Rendž Rovera od 110 000 eura.

Oglasi – Advertisement