Za Hanku se znalo da je BILA JEDNA OD NAJVEĆIH ZAVODNICA- Malo ko zna njenu TUŽNU PRIČU- Razvela se, a onda joj je SIN ZAVRŠIO U ZATVORU I TO ZBOG OVOGA (FOTO)

0

Pjevačica Hanka Paldum je svojevremeno važila za jednu od najpoznatijih pjevačica iz BiH i iz Jugoslavije, ai danas je veoma poznata u cijeloj regiji, ali manje se zna da je u mladosti važila za jednu od ljepših djevojaka u svome gradu, pa je samim time imala i mnogo udvarača.

Hanka je svoju pjevačku karijeru počela u sedamdesetim godinama a njena prva velika ljubav je bio Muradif Brkić Mufta, za koga se i udala 1976. godine, a sa njim je prvo dobila kćerku Minelu 1981. godine, a zatim i sina Mirzu 1986. godine, a priznala je da je veoma teško podnijela oba porođaja, te da je tokom drugog porođaja bila čak i u stanju kliničke smrti

Kako je vrijeme prolazilo, njen muž Muradif je sve više vremena provodio po kafanama, pa je Hanka odlučila da se razvede od njega početkom devedesetih godina, te je sama odgajala svoju djecu i nastavila sa svojim radom i u ratu zahvaćenom Sarajevu. Nakon razvoda, Hanka je dosta dugo bila u emotivnoj vezi sa Miladinom Živadinovićem, fudbalskim trenerom, ali onda su krenule i loše stvari u njenom životu.

Sin joj je imao saobraćajnu nesreću nakon koje je završio i u zatvoru, a ona nikada nije krila da joj je to veoma teško palo: “Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali se ne osvrćem na tako nešto. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro, zato što je u zatvoru” priznala je Hanka u nekim svojim razgovorima sa novinarima.

Preporučujemo