Vijesti

“ZA 10 DANA ĆE BITI PUNE BOLNICE!” Doktor Tiodorović upalio CRVENI ALARM! EVO šta se dešava(FOTO)

Doktor Tiodorović se jučer ponovo oglasio za srpske medije i naglasio za srpske medije da ako se nastavi trend povratak srpske populacije sa morskih destinacija u ovakvim količinima, moraće se jednostavno uvesti novi karantin. Pošto su granice tek nedavno otvorene, ljudi su naknadno krenuli sa godišnjim odmorima. 

“Dosta naših državljana se trenutno vraća iz Hrvatske i Albanije gdje je situacija itekako alarmantna što se tiče samih zaraženih osoba. Pogledajte samo austrijsku vladu koja je striktno naglasila da više ne idu u Hrvatsku i Albaniju, valjda nam to nešto i govori”, naglasio je doktor Tiodorović.

Pogledajte samo Crnu Goru, od 628.000 stanovnika na dnevnom nivou imamo blizu 300 zaraženih što je strašno visok procenat. Kako doktor Tiodorović tvrdi, cijela situacija bi se trebala pokazati za nekih 10 do 15 dana i tada ćemo vidjeti kakva je situacija sa covid 19 u Srbiji. Sa druge strane statističari navode, da bi cijela situacija trebala da se stiša 13 septembra. Šta vi mislite o svemu?

Oglasi – Advertisement