WOW- KĆERKA VESNE VUKELIĆ VENDI JE TAKVA LJEPOTICA DA ĆETE OSTATI BEZ RIJEČI: Evo čime se bavi ovakva LJEPOTICA (FOTO)

0

Jedna od osoba iz šou biznisa koja je uvijek interesantna za javnost i za medije je svakako voditeljica i pjevačeica Vesna Vukelić Vendi koja ima i velikoga iskustva u učešćima u rijalitijima. Za Vendi se zna da je već dugi niz godina u braku sa nekadašnjim fudbalerom Branimirom Banjcem, sa kojim ima i kćerku Nikoletu.

Vendi inače ne voli da svoju porodicu pokazuje u javnosti, te mnogi i ne znaju kako izgleda njena nasljednica, a mora se priznati da je Nikoleta Banjac veoma lijepa djevojka da je veoma zgodna i da pomalo liči na svoju mamu, a o tome govore i njene fotografije sa društvenih mreža, posebno sa Instagrama gdje je veoma popularna

Kćerka od Vendi je od malih nogu pokazala izniman talenat za tenis, te danas radi kao teniski sudija, ali uz to još i studira a kako je njena majka ispričala za medije: ”Moja kćerka je zapravo moj proizvod. Da bih je zaštitila od svega, jer je ona jedna visokoumna djevojčica, ja sam je sa tri i po godine dala da trenira tenis. Ona je sada teniski sudija i trenutno je na ekonomskom fakultetu, državnom” 

Osim toga Vendi je i dodala kako njena kćerka nije željela tu ispraznu afirmaciju i bukvalno silovanje društvenih mreža, te je rekla kako ona uvijek može da je progura da se bavi nekim javnim poslom, ali da je to za nju utopija, jer po Vendi se na taj način djeci samo servira praseća glava i nema neke velike koristi od svega toga, te djeca na taj način ne mogu da napreduju u životu kao ljudi, kao karakteri.

 

Preporučujemo