Vučićeva žena blistala u crvenoj haljini koja KOŠTA KAO 5 SRPSKIH PLATA: Onda je zaplesala sa NJIM, Aleksandru nije bilo dobro(FOTO)

0

O Aleksandru Vučiću se piše skoro svaki dan. On je uvijek u centru pažnje, ali gotovo uvijek što se tiče jegovog poslovnog života. Nedavno e vratio iz Vašingtona gdje su oči cijele Srbije bile urte u njega i kakav će sporazum da potpiše. Ono čega su se svi bojali, nije bila tema devnog reda, a to je priznanje Kosova.

Sada se napokon vratio kući, i napoko može malo da odahne, jer je i situacija sa korona virusom polako splasnula. Njegova žena Tamara je jako rijetko u javosti, i ona se u potpunosti posvetila kući i odgajanju djece. Međutim, ponekad ode sa njim na neki prijem, a vrlo dobro se zna da ima jako dobar ukus za modu. 

Ovaj puta bili su gosti na prijemu kod američkog ambasadora u Beogradu, gdje je održano večer američke mode i ljepote u Srbiji. Tamara se pojavila u prekrasnoj crvenoj haljini, za koju kažu da košta kao crni đavo. Čak je i zaplesala sa ambasadorom, a Vučić je iz prikrajka samo gledao.

Preporučujemo