VUČIĆ BUKVALNO ISKOČIO IZ FRIŽIDERA!: Kako je šef države iznenadio mladi bračni par! OVO JE NEVIĐENO! (VIDEO)

0

Najpoznatiji političar u našoj regiji je bez sumnje predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji se stalno pojavljuje u medijima i uglavnom u svojim obraćanjima ističe napredak koji je Srbija postigla pod njegovim vođstvom.

Iako ima mnogo onih koji  ga ne vole i smeta im njegova dramatičnost posebno kada govori o nekim problemima i kada pravi jako duge pauze između rečenica i priča o tome kako je ostario od brige i kakao ne može da spava, većina posebno starijih građana ga podržava. Naravno Viučić je učinio i dosta dobrih stvari a posebno dobro se snašao sa svojom vladom u pandemiji korona virusa kada je Srbija bila jedna od rijetkih država koja je imala i dovoljan broj respiratora a i među prvima je dobila vakcine protiv korone i to čak više vrsta od različitih proizvođača.

Kako je poznato sljedećeg mjeseca su predsjednički izbori i on koristi svaku priliku da se obrati građanima i da ih ubijedi da glasaju za njega pa se narod šali kako još samo nije počeo da iskače iz frižidera. Međutim da su se i tu grdno prevarili pokazuje predizborni spot u kojem Vučić radi upravo to.

Naime u spotu muž i žena razgovaraju upravo o predsjedniku Srbije i ona govori kako samo što ne iskoči iz frižidera a onda kreće prema vratima frižidera da nešto uzme. Iza vrata stoji upravo Vučić koji kaže :”Izvinite, ali moram da doprem do svakog građana Srbije”. Mnogi se slažu da je ovaj spot do sada najneobičniji od svih koji su se pojavljivali u predizbornim trkama a bilo ih je stvarno svakakvih i konkurencija nije mala. Video pogledajte ovdje.

Preporučujemo