Vreme je da PROGOVORIM! Prva ispovest Nikoline Pišek posle smrti muža: Taj čovek pomračenog uma…

0

Vijest o smrti muža poznate hrvatske voditeljice Nikoline Pišek iznenadila je cijeli region s obzirom da je iznenada i neočekivano preminuo. Vositeljica Nikolina Pišek je odlučila da napiše autobiografiju gdje će opisati turbulentne događaje koje je dožuvjela tokom svog života. Prije 5 mjeseci i njen suprug Vidoje Ristović je preminuo što je hrvatsku voditeljicu i njihovu kćerku Unu Sofiju dosta pogodilo.

Njen svekar Miše Grof je Nikolinu Pišek javno prozivao, na šta se ona nije oglašavala niti davala komentare. Nikolina nije željela da se miješa niti da još više je produbi ovaj sukob, već je odlučila da se posvetiti svojoj kćerki koja je teško podnijela smrt oca. Nikolina je potpisala novi ugovor za posao i to u Beogradu gdje će moći da vodi program koji se zove Una. Nikolina je otkrila da je sa par ljudi iz ove televizije već sarađovala, tako da će ponovo imati priliku da se druži i sarađuje sa istim ljudima.

Otkrila je da su njen suprug i ona imali u planu da se nekada presele u Beograd, ali je ipak veći cilj bio da imaju kuću u Zagrebu. Otkrila je da je uz svoju kćerku i da joj pruža sve što joj je potrebno  da dosta pažnje poklanja njoj i pokušava da je zaštiti od svega pa čak i od njenog biološkog djeda.

Otac njenog preminulog supruga je zbog cijelog ovog bola doživio pomračenje i u svojoj unuci i snahi pronašao neprijatelje, kako je rekla Nikolina. Nikolina je rekla da ne želi da se bavi ovim čovekom već da će se s njim baviti određene institucije.