VREME JE DA KAŽEM ŠTA IMAM: Oglasio se Saša Joksimović nakon što ga nismo videli na rođendanu brata Željka! (FOTO)

0

Prije dva dana je jedan od najpoznatijih pjevača u regiji Željko Joksimović proslavio svoj 50-i rođendan i napravio je veliku žurku za pamćenje na kojoj je bio veliki broj gostiju. Tu su bili i njegov roditelji i kćerka iz prvog braka Mina kao i troje djece koje ima sa svojom drugom suprugom poznatom voditeljkom Jovanom Joksimović, sin Kosta i blizankinje Srna i Ana i veliki broj prijatelja i kolega sa estrade.

Po brojnim fotkama koje su se pojavile u javnosti se može vidjeti da su gosti ali i slavljenik uživali i da su se svi dobro proveli. Međutim ono što je svim i ovaj put upalo u oči je da njegov brat Saša nije bio prisutan što je opet podgrijalo priče o njihovom narušenom odnosu.

Novinari su počeli da ispituju koji je razlog Sašinog odsustva ali je on sam razriješio ovu nedoumicu i javio se iz Negotina gdje je bio zbog poslovnih obaveza. On je zato svom bratu rođendan čestitao putem društvenih mreža a podijelio je i njjihovu zajedničku fotku iz djetinjstva. Uz nju je napisao: 50 godina! Vreme brzo prolazi, neguj to dete u sebi i ostani zdrav, srećan i smej se! Živ bio burazeru!.

Tako je pokazao da iako nije mogao da bude na proslavi misli na svog brata i da je među njima sve u redu te je ušutkao sve one koji špekulišu o njihovom narušenom odnosu. Inače do ovih priča je doveo jedna intervju koji je Saša dao medijima zajedno sa svojom suprugom u kojem je rekao da se Željko i on ne druže porodično.

Preporučujemo