Ana Bekuta je jedna od ponajboljih pjevačica narodne muzike koja iza sebe ima skoro pet decenij auspješne karijere i još uvijek aktivno nastupa a gledaoci imaju prilike svake sedmice da je gledaju kao člana žirija u najpopularnijem muzičkom takmičenju Zvezdama Granda.

Ona je bila u vezi devet godina sa poznatim srpskim političarem Milutinom Mrkonjićem Mrkom koji je preminuo prošle jeseni i koji je u amanet Aninoj unučadi ostavio da se brinu o njoj kada njega više ne bude. Sonja i Branko su pokojnom Mrki koji nije imao svoje djece bili kao rođena unučad i silno ih je volio a nakon njegove smrti njih dvoje su stalno uz Anu.

Branko se čak i preselio kod nje u stan da ne bi bila sama i vozi je gdje god treba da ide a ona mu je dala i mjesto svog menadžera na kojem se nalazio njen sin a Brankov otac Igor. Sada je čini se na red došla i njena unuka Sonja koja već duže vrijeme radi u timu Zvezdi Granda i nju Ana polako uvodi u posao i kako otkriva jedna Anina prijateljica pjevačica za nju ima velike planove.

Njih dvije su zajdno bile na  finalu takmičenja i pratile proglašavanje pobjednika a lako je primjetiti da je Ana posebno ponosna na svoju unuku. Ona je oduvijek bila bliska sa svojim sinom Igorom i njegovom suprugom i djecom a kada je brak njenog sina pao u krizu Ana je u svoj dom primila Igorovu suprugu i djecu ne iz namjere da njemu prkosi nego zato što je znala da je u pitanju kratkotrajna kriza i da će se ponovo pomiriti i biti zajedno što se na kraju i desilo.

Preporučujemo