Vrati unuki patike: Ana Bekuta na meti pogrdnih komentara zbog novog imidža (FOTO)

0

Ana je trenutno jedna od šest estradnih umjetnika koji su u žiriju regionalnog glazbenog natjecanja Zvezde Granda. Njena strast prema glazbi javila se veoma rano, pjevajući u školskom zboru, a kasnije se uključila u kulturno-umjetničko društvo. Tamo ju je otac Branko, koji je već bio flautist, uveo u svijet glazbe. Unatoč svakodnevnim financijskim poteškoćama, Anini roditelji, Milica i Branko, koji su vrijedno radili kao poljoprivrednici, dali su sve od sebe kako bi svojim kćerima osigurali pristojno životno okruženje, te Bekuta danas važi za jednu od najcjenjenijih pjevačica u regionu. 

Tokom svoje karijere Ana Bekuta bila je prepoznata po svom modnom osjećaju jer je dosljedno nosila dobro usklađene brendirane odjevne kombinacije, koje su samo uzdizale njenu ionako impresivnu pojavu i glas. Njen izbor godinama je bio hvaljen od strane modnih kritičara koji su tvrdili da u svojim odabirima nikada nije posustala. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, stil poznate narodne umjetnice doživio je drastične promjene.

Nakon smrti emotivnog partnera, političara Milutina Mrkonjića, od stresa se značajno udebljala te je iz uskih haljina i upečatljivih kompleta prešla na udobnije i prozračnije tunike i haljine. Dodatno, štikle je zamijenila ravnim cipelama i postalo je evidentno da joj se taj stil zaista sviđa. Ove cipele dolaze u različitim stilovima, neke su jednostavne i podsjećaju na balonerice za starije žene, dok su druge fleksibilnije i prikladnije za duže hodanje.

Povremeno se odluči za tenisice živih boja s velikim potplatima koje je teško uskladiti, pa je tako Ana ovoga puta na snimanju “Zvezda Granda” obula upravo takve patike, što je privuklo pažnju fotoreportera. To, međutim, nije privuklo toliku pažnju koliko njena odluka da ih spari sa znatno modernijim outfitom i pjevačičin outfit izazvao je različite reakcije promatrača i njenih pratitelja. Dok su neki pohvalili njezine odvažne modne odabire, čini se kako većini odjevna kombinacija nije bila estetski dopadljiva. Mnogi su je kritizirali i u komentarima smo mogli pronaći mišljenja da “nosi tenisice koje je posudila od unuke Sonje”.

Preporučujemo