Vrati ga, volim ga: Jelisaveta Orašanin PREOTELA dečka Radi Manojlović, prijatelji i porodica ne mogu da se oporave od šoka! (FOTO)

0

Estrada sa sobom nosi mnoge probleme i skandale, a oni često samo dovedu do toga da slavna ličnost bude još poznatija, jer i loša reklama je zapravo dobra reklama u svijetu šou biznisa. Dok razne ličnosti poput Cece ili Jelene Karleuše vole da koriste skandale da ostanu relevantne i slavne, neke to ne vole.

Bilo kako bilo, ovi skandali i petljancije tim ljudima zaista održavaju karijeru u životu, osim ako rade nešto što je baš užasno i upitno svim fanovima i pratiocima. Danas vam otkrivamo jednu bezazleniju priču, a radi se o ljubavnom trouglu između Rade Manojlović, Jelisavete Orašanin i Momira Gajića. Naime, Momir je prvobitno bio u vezi sa Jelisavetom oko 2015. godine, ali je prije toga bio u vezi sa slavnom pjevaljkom Radom Manojlović koja i danas hara narodnjačkom muzičkom scenom Balkana. Čini se da mu je ta veza bila važna jer je zbog nje bio u problemima sa Jelisavetom.

Jelisaveta ga je upoznala u Americi i ostali su u kontaktu te se ona ludo zaljubila u njega, do te mjere da je par puta tražila pomoć od njegove sestre da s njim održi taj odnos na kojem su radili i koji se sam od sebe rađao između njih.

Mnogo ju je pogađalo to što je Momir i dalje držao slike Rade Manojlović i čini se da mu je bilo jako teško da nastavi dalje s novom djevojkom. To je Jelisaveta okarakterisala kao progon od strane duhova prošlosti i rekla je da je to nešto s čim se Momir dugo patio.

 

 

Preporučujemo