VOZIO JE KAMINONE KAKO BI ONA MOGLA SNIMITI ALBUM! OVO JE MUŽ MAJE BEROVIĆ, ZALJUBILA SE U NJEGA KADA JE IMALA 17 GODINA: POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA! (FOTO)

0

Jedna od najuspješnijih i najpoznatijih pjevačica u Srbiji je Maja Berović koja se maksimalno trudi da svoj privatni život drži daleko od javnosti i medija. Mnogi ne znaju da je u braku već pet godina, a sa svojim mužem je već 15 godina zajedno, on joj je prva ljubav.

Više puta je rekla da bez njega ne bi uspjela sagraditi karijeru. Njegovo ime je Alen Dragosav, a danas je uspješan i imućan biznismen, međutim nije oduvijek tako. Na početku njihove veze vozio je kamion i finansijski pomagao Maji da uspije u karijeri. Ubrzo je sam kupio nekoliko kamiona i izgradio prevozničku kompaniju koja je danas mnogo uspješna.

Maja na početku karijere nije imala svog novca, pa ju je Alen finansirao, i ona je uspjela. Angažovali su menadžera i osobu za PR, a njene pjesme su sada postale hit. Alen nikada nije postavljao pitanje da li je nešto skupo, uvijek je plaćao koliko mu je traženo za pjesmu. Maja je počela uspješno raditi i sav uloženi novac im se vratio.