Novo

Vozač kamiona iz regije postao apsolutni hit: “Niko Tomi ne plješće…”:Pogledajte o čemu je riječ!

Već par sedmica unazad, žiža korona virusa je u Evropi, a najgora situacija je u Italiji, Francuskoj i Španiji.

Svakim danom izgleda kao sve gora situacija, sve više je zaraženih i, nažalost, umrlih, ali ipak ima i onih koji su se u potpunosti oporavili. Italija je stavljenja u karantinu, cijela država. Skoro sve granice su zatvorene, letovi su otkazani, svaki dan sve više i više ulica je pusto. To je u jednu ruku dobra stvar, jer pokazuje da su ljudi zaista osvješćeni o svemu te da ovo ne uzimaju zdravo za gotovo.

Svim putnicima, turistima i ostalima, se preporučuje da nakon putovanja ostanu u kućnoj izolaciji najmanje petnaest dana, radi predostrožnosti i zbog zdravlja sebe i ostalih ljudi.

Građani su u nedjelju u podne izišli na balkone i glasnim aplauzom širom zemlje zahvalili svima koji učestvuju u borbi protiv COVID-19, ali posebno zdravstvenim radnicima.

U međuvremenu, vrijedni vozači kamiona isto tako zaista stavljaju na kocku svoje zdravlje kako bi opskrba normalno funkcionisala, kako bi imali dovoljno hrane, lijekova, ali i toalet papira koji se u nevjerovatnim količinama kupuje ovih dana, zbog čega, ni stručnjaci ne znaju.

Tomo Bebić, jedan od vozača, iz Metkovića je satiričnim videom htio pokazati da se nemamo razloga bojati te je sam sebi zapljeskao:

“Niko Tomi ne plješće što vam nosi tariguza. Ne boj se!”, kazao je vozač iz Metkovića.

U nastavku možete i pogledati video:

Ovaj video je postao apsolutni hit na svim društvenim mrežama te se dijeli enormno brzo.

Oglasi – Advertisement