Voljeni moj mužu, ja ti ČESTITAM: Goca Tržan Raši javno saopštila NAJLEPŠE VESTI posle 7 godina borbe (FOTO)

0

Goca Tržan je već sedam godina u braku sa mlađim muškarcem od sebe, Rašom Novakovićem. Oni su svoju ljubav javno predstavljali od početka i nikada nisu imali problem javno da pričaju o tome i da pokažu koliko se zaista vole.

Ove godine su proslavili 7 godina kako su izrekli sudbonosno da, a godinama kasnije su uspjeli svoj brak samo još bolje da održe i da ga učine stabilnijim. Ovom vjenčanju prisustvovali su samo najbitniji ljudi Rašu i Goci, te je bilo dosta poznatih lica. Mnogi su mislili da ovaj brak neće uspjeti, najprije zbog razlike u godinama, ali ipak su oni dokazali da je njihova ljubav jača i veća od svega toga.

Zaista u javnosti vrijede kao jedan od skladnijih i stabilnijih bračnih parova koje je teško poljuljati, a uz to moguće je vidjeti i međusobnu ljubav, poštovanje i razumijevanje. Naravno, tome ide u prilog i to što Raša nije imao problem s tim što je Goca prije njega bila u braku. Goca ima brak iza sebe sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem s kojim je dobila i kćerku Lenu. Njih dvoje su se sudski razveli prije 11 godina, te je svako nastavio dalje sa svojim životom.

Raša i Goca nisu u svom braku dobili dijete, ali je Raša prihvatio Lenu kao da je njegovo biološko dijete, te njihovu ljubav je ovo podiglo na viši nivo i još više ojačalo. Goca je javno napisala svom suprugu zahvalnicu za ovaj brak, te je napravila za ovu priliku tortu u obliku srca. Zahvalila mu se što je uspio da izdrži s njom 11 godina, te je napisala da ga voli. Prošle godine, Goca i Raša su pred Bogom također razmijenili bračne zavjete, pa su sada imali razlog više za slavlje.