Novo

Voditeljka usred emisije uživo pustila goluba: Sve se čulo, a njen izraz lica sve govori (Video)

Iako mnogi smatraju da je posao na televiziji lak, on je ustvari, mnogo komplikovan i stresan.

I to posebno stresan za one koji su uvijek u prvim redovima, ovdje mislimo na voditelje i voditeljice koji imaju obavezu i zadatak da se sve emisije vode bez ikakvih problema. Posebno oni voditelji koji vode ozbiljne emisije koje je potrebno iznijeti na najbolji mogući način kako bi privukli što više publike.

Kada neka emisija nije uživo, neki kadar se može snimiti više puta, ali kada se rade emisije užvo ovo nije moguće. Zbog toga, mnoge stvari nisu pod kontrolom i često se znaju desiti situacije koje su nepredviđene.

Takve situacije obično stvore veliku neugodu svima u studiju, pa čak poslije osvanu i na društvenim mrežama kao veliki hit, jer ipak i voditelji su samo ljudi, od krvi i mesa, skloni greškama i ponašanju koje nekada baš i nije adekvatno za kamere

Tako su gledaoci emisije ”The Wendy Williams Showa”, koja je prikazana u petak, uvjereni da je voditeljka pustila vjetar u prenosu uživo.
U tom trenutku voditeljica je govorila o igraču američkog fudbala Odellu Beckhamu Jr. koji je upao u neke životne nevolje nakon što je napao i udario nekg policajca.

U zanosu priče, čulo se da je voditeljica pustila vjetar a to su mnogi gledaoci čuli.

I mada ova voditeljka nakon svega nije komentirala ovaj incident, mnogi su uvjereni da su čuli nesretni vjetar iz njene zadnjice, a neki su se i našalili kako nakon ove emisije nisu mogli da zaspu koliko su razmišljali o toj neugodnoj situaciji.

Oglasi – Advertisement