VODITELJKA PINKA DOŽIVELA NEOPISIVU NESREĆU: Vest o pogibiji joj saopštila majka, usledio POTPUNI KOLAPS!

0

Aleksandra Ivanović je voditeljka čije lice jako dobro poznaju gledaoci Nacionalnog dnevnika koji se prikazuje na TV Pinku a kada je u pitanju njen privatni život malo ko zna da je ona bila u vezi sa vojnim pilotom Vladimirom Bulatom koji je poginuo 2019. godine kada se iz još uvijek nerazjašnjenih razloga njegov avion Zlin srušio u blizini aerodroma u Zrenjaninu dok je izvodio akrobacije.

Kada se to desilo ona je spavala i nesretnu vijest joj je javila njena majka a njene kolege su joj potvrdile istinitost te informacije. Aleksandra je poslije u jednom intervjuu ispričala kako je njena majka pozvala i samo ponavljala Bulat a njoj nije bilo jasno o čemu se radi i nesreća joj nije padala na pamet jer je znala koliko je Vlado bio sjajan pilot.

Ona je kada je shvatila šta joj majka govori pozvala svog kolegu koji je radio na izvještavanju o tom događaju a on joj je rekao kako je slika loša i kako će joj se javiti kasnije i tako je i bilo. Međutim kada je ponovo pozvao nije imao lijepe vijesti i rekao joj je da je potvrđeno i da je pilot poginuo. Ona je sa Vladimirom bila u vezi godinu i po dana i imali su ista interesovanja i hobije.

Zajednička im je bila i ljubav prema Ečkoj u koju je on odlazio zbog aerodroma a njena baka je bia tamo rođena. Ispričala je i da je prvi put kada ga je gledala kako izvodi akrobacije vrištala od straha a njegove  kolege su joj se smijale. Čak su se zajedno i vozili u avionu u kojem je na kraju u poginuo i to joj je najdraža uspomena na njega. Rekla je i kako su jedno vrijeme razmišljali o prekidu ali nisu mogli jedno bez drugog. Ostatak pročitajte