Novo

Vjernici u velikom strahu: I Papa Franjo zaražen koronavirusom: Primjećeno je da radi ove stvari! (Video)

Korona virus je jedna od najvećih tema o kojima se danas piše, mnogi su preplašeni ali i veliki problem jeste što su ljudi pomalo naivni što se tiče nekih informacija, i taj njihov strah i panika mogu da budu gori i od samog virusa.

Stručnjaci naglašavaju da se treba čuvati ali smatraju da je panika oko ovoga virusa velika i da taj virus nije toliko opasan koliko ga mediji uveličavaju. Skoro je objavljeno da je Sveti otac Papa Franjo bolestan i da neće prisustvovati na nekim misama koje su se trebale održati, kako su saopštili zvaničnici iz Vatikana. Rekli su da se Papa Franjo ne osjeća najbolje i da je odlučio da ostane u blizini vatikanskog hotela Sveta Marta u kojem i živi, ali osim toga što se on neće pojaviti na određenim misama, on također planira da nastavi rad na svojim drugim aktivnostima.

Iako još nije poznato koji je razlog i kakva je bolest u pitanju, prilikom jedne mise je viđeno da Papa konstantno kiše i da ispuhuje nos, i zbog toga mnogi smatraju da je on možda zaražen korona virusom. Razlog tome jeste što se u Italiji tada našla u velikoj krizi zbog pojave koronavirusa u nekim njenim gradovima.

Sjeverni dio Italije je prijavio četri sto pacijenata zaraženih od virusa. U glavnom gradu Italije, Rimu su za sada bila tri slučaja koronavirusa koja su navodno izliječena i da su pacijenti sada u normalnom zdravstvenom stanju. Mada, se ne zna od koje bolesti Papa boluje  ali su primjetili da Papa kiše i duva nos, pa sumnjaju da nije zaražen korona virusom.

Oglasi – Advertisement