VIŠE OD POLA VJEKA NIJE DISAO KAKO TREBA! Kada se javio doktorima, uradili su zahvat i pronašli NEŠTO ODVRATNO! DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO BILO U NOSU 50 GODINA?

0

Rus koji ima 59 godina, mjesecima je imao strahovite probleme sa disanjem kroz nos i na kraju se javio u bolnicu u Zelenogradu, koji se nalazi nedaleko od Moskve, a tamo su mu skenerom snimili cijelu glavu. Kada je snimak bio gotov, doktori nisu mogli da dođu sebi zbog onoga što su vidjeli na snimci,. U nosnom kanalu ovoga čovjeka se nalazilo neko čvrsto tijelo koje je blokiralo protok vazduha, te je sve to napravilo i promjene u samome nosu, koje srećom pacijentu nije stvarala zdravstvene probleme. Doktori su bili zbunjeni da im pacijent nije spomenuo da mu se nešto zaglavilo u nosu, ali su onda shvatili da se sve to desilo dok je on još bio mali dječak i da se igrao sa novčićem, kopejkom, koju je gurnuo u nos

Tada nije ništa rekao svojoj majci jer je bila stroga žena, a i bojao se ljekara, a kasnije je potpuno zaboravio na taj slučaj. Tada je imao samo šest godina. Ljkari mu baš i nisu povjerovali u priču ali su ipak morali da odstrane strano tijelo iz nosa, a na kraju su iz nosa izvadili zarđalu kovanicu koja potiče još iz doba Sovjetskog saveza. Odmah nakon operacije, pacijent je povadio tampone iz nosa i kako je rekao, po prvi puta je prodisao na nos kako treba nakon više od 50 godina. Ljekari su kasnije izjavili da je on imao i mnogo sreće u svemu tome, jer nije imao nikakve teže komplikacije koje su itekako bile moguće.

Oko ovog novčića su se gomilali rinoliti, odnosno kamenčići u nosu, koji su na kraju izazvali velike probleme kod disanja.

Preporučujemo