VIŠE NE BIRAJU NI VREME NI MESTO! Sve pršti: Prvi javni sukob Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića! (FOTO)

0

Jedan od poznatijih bračnih parova na javnoj sceni  u Srbiji su Aleksandra Prijović Prija mlada pjevačica i njen suprug Filip Živojinović koji je sin Bobe Živojinovića iz prvog braka i Brenin posinak. Mediji često špekulišu o tome da je njihov brak u krizi jer je Filip zbog svog posla puno vremena u Americi odvojen od porodice ali od kako se vratio prije nekog vremena ne odvaja se od svoje supruge.

Prija sprema novi album i koristi sve moguće načine da ga izreklamira pa je tako prije mjesec dana cijela javnost bila šokirana kada je sa Insstagrama izbrisala sve svoje objave i fotografije. Odmah se počelo šuškati da je to znak da je u njenom braku nastupila velika kriza a onda se saznalo da je ovo marketinški trik koji koriste svjetske zvijezde a Prija ga je prva donijela na naše prostore.

Sada su Filip i ona odlučili da još malo uzdrmaju javnost pa su imali i prvu bračnu svađu na društvenim mrežama. Naime Prija je obavijestila svoje fanove da uskoro slijede i dva nova spota za pjesme Marš i Ja sam odlično koje se nalaze na novom albumu a onda je postavila pitanje svojim fanovima koji im je naziv interesantniji.

U komentarima se javio i Filip koji je napisao Ma Marš, ne toliko zbog pjesme nego je iskoristio priliku koju mu je ponudila na ovaj način da jo to napokon i kaže. Na ovaj šaljivi komentar svog muža Prija je odgovorila Marš ti! i zapitala se da li je moguće da je ovo javno uradio i zaprijetila mu a će ga blokirati. Naravno svima  je bilo jasno da je u pitanju šala i da je njihov odnos odličan.