VILA NA VILU, ONA JE KRALJICA NEKRETNINA! U kvadratima ima 4.500.000 €, a sad je kupila i STAN U ZAGREBU!

0

Neda Ukraden je na estradnoj sceni već pola vijeka i iako je zagazila u sedmu deceniju života još uvijek aktivno nastupa. Ona je u Jugoslaviji bila ženski pandan Zdravku Čoliću i otpjevala je do danas bezbroj hitova od kojih su neki poput pjesme Zora je, postali evergrini.

Neda je svoj zarađeni novac pametno ulagala i danas je vlasnica velikog broja nekretnina u cijeloj regiji. Poznato je da je ona do izbijanja rata na ovim prostorima početkom devedestih živjela u Sarajevu i tamo joj je oduzet i stan koji je imala nakon što je otišla za Beograd. Međutim ako je vjerovati medijima Neda je  dobro stambeno obezbjeđena a navodno je nedavno kupila stan u centru Zagreba koji je platila oko 120 hiljada eura.

Uz njega je kupila i dvije garaže a radi se o stanu koji se nalazi na osmom spratu i trosoban je. Pjevačica je stan kupila prije par godina dok su cijene još bile prihvatljive i pokazalo se da je to mudar potez jer ova nekretnina sada vrijedi skoro duplo više. Pored ovog stana Neda u Beogradu na Banovom brdu ima dva stana i njihova vrijednost se procjenjuje na preko 200 hiljada eura a na ime svoje kćerke Jelene je kupila i jedan stan u Beogradu na vodi a koji je prema tržišnoj procijeni vrijedan oko 400 hiljada maraka.

Neda je i vlasnica vile na crnogorskom primorju u Lepetanima i ona vrijedi preko milion i po eura a u istom mjestu je pjevačica investirala u zgradu sa nekoliko apartmana koji danas vrijede oko dva miliona eura. Neda je obnovila i kuću u svom rodnom Imotskom a ukupna vriejdnost svih njenih nekretnina je skoro pet miliona eura i na korak je od Gorana Bregovića koji je po pitanju nekretnina broj jedan u regiji.

Preporučujemo