Vila Goce Božinovske satkana je od zlata! Pogledajte u kakvom luksuzu se baškari Šijanova žena Bojana Rodić (FOTO)

0

Poznata pjevačica starije generacije Goca Božinovska otkako je u svijetu muzike i javnosti živi i više nego luksuzan život. Pjevačica je više puta naglasila da njen život nije oduvijek bio luksuzan, već da je postao onda kada je i ona počela da se bavi muzikom i da bude uspješna u tome. Ona živi sa svojom porodicom u raskošnoj vili.

Goca svoje dane provodi sa sinom, njegovom suprugom Bojanom i njihovim sinom Zoranom. Oni su u njihov dom unijeli posebnu energiju koju Goca želi da koristi maksimalno. Sada se očekuje još jedno dijete koje će ovu porodicu da obogati i proširi. Goca se u ovu vilu uselila kada je stupila u brak sa poznatim Zoranom Šijanom. Njen suprug je prerano preminuo, tako da je Goca nastavila da živi tu sa svojim sinom Mirkom i kćerkom Zoranom.

Kako je jednom prilikom Goca istakla, u ovom domu kriju se njihove najljepše uspomene. U toj kući Goca živi preko 20 godina, a kuća se nalazi na Surčinu. Goca je otkrila da je navikla na život na Surčinu i da joj odgovara, te je priznala da je i prije braka živjela u tom naselju 9 godina. Uspomene koje je doživjela u novoj kući će zauvijek živjeti, te se rado prisjetila za intervju nekih trenutaka sa preminulim suprugom, rođenje i odrastanje njihove djece i slično.

Otkrila je da je taj dom njena sreća, kao i da nema uopšte želju da se ikada iseli iz njega. Priznala je da bi samo dom napustila ako bi je snaha istjerala, a to bi uradila samo da bi njen sin bio sretan. Ispred njihove kuće nalaze se nadzorne kamere naravno, a pored kuće ima i prostrani bazen koji odlično posluži kada su visoke temperature.

Preporučujemo