Video da niko ne obilazi ovaj grob i počeo da donosi CVEĆE: Kad je saznao kome zapravo pripada, SLEDIO se! (FOTO)

0

Od kako se pojavio internet i društvene mreže u prilici smo da svaku informaciju saznamo u samo nekoliko klikova. Međutim pored toga ljudi koriste ove tehnološke poogdnosti i da podijele neka svoja iskustva pa je tako recimo jedna od najčešćih formi izražavanja na internetu postala ispovijest u kojima korisnici iznose svoja neobična iskustva potpuno anonimno i ponekad traže savjet i mišljenje nepoznatih ljudi.

Tako se 2019. godine pojavila ispovijest jednog muškarca koja je podigla veliku prašinu jer je bila jako neobična a djelovalo je kao da se radi o filmu a ne stvarnom životu. Naime on je napisao kako je nakon očeve smrti jako često posjećivao njegov grob i primjetio je u blizini jedan grob koji nikada nije bio ukrašen cvijećem pa mu je bilo jasno da ga niko ne obilazi.

Kada je pogledao natpis na spomeniku saznao je da se radi o muškarcu koji je imao 37 godina kada je preminuo te da se to desilo na Božić. Ovo je čovjeka po imenu Mat rastužilo i počeo je da kupuje cvijeće i za njegov grob a čak je o njemu jako puno razmišljao i počeo da ga zamišlja kao svog prijatelja. Jednog dana je odlučio da na internetu pogleda da li ima nešto o umrlom čovjeku te je u tražilicu ukucao njegov ime i prezime koje je pisalo na spomeniku.

Bio je šokiran kada je otkrio da  se radi o serijskom ubici i počeo je na neki način da se osjeća krivim prema žrtvama i njihovim porodicama. Odlučio je da obiđe i njihove grobove i da im se na taj način izvini i dok je stojao na jednom grobu prišla mu je djevojka  i pitala ga šta radi na grobu njene bake i djeda. On joj je objasnio cijelu situaciju a dvije godine nakon toga su se vjenčali.