VIĐALI SU SE IZA NJEGOVIH LEĐA: Otkrivamo kako je Bjelogrlić reagovao kad je saznao da mu se ćerka zabavlja sa Milanom Marićem!

0

Naši prostori su puni velikih muzičkih, književnih, glumačkih i ostalih talenata koji danas nemaju prilike da se iskažu radi užasnih političkih i ekonomskih sistema u našim državama nakon raspada Jugoslavije. Nije ni čudo što se stariji glumci i glumice puno više spominju jer su oni imali sve prilike u toj državi da se pokažu.

Ipak, to ne sprječava nove snage i staru gardu da sarađuju i stvaraju odlične filmove koji su već moderni klasici, a među njima je i film “Toma” kojeg je režirao legendarni glumac i režiser Dragan Bjelogrlić kojeg ste gledali u filmovima poput “Crni bombarder”, “Južni vetar” i raznim serijama. Bjela je sigurno jedan od najboljih primjera stare garde glumaca koji se proslavio i u režiserskim i producentskim vodama, a njegova kćerka Mia Bjelogrlić se također ostvarila kao producentkinja i čini se da je u očima medija skoro koliko i njen legendarni i slavni otac, naročito u zadnje vrijeme.

Mia je baš u žiži javnosti zadnjih mjeseci jer se desilo nešto što mnogi nisu očekivali – već mjesec dana je u vezi sa glumcem Milanom Marićem iz filma “Toma”. Navodno su započeli svoju romansu nekako neposredno iza Nove godine i čini se da su jako sretni u svojim prvim danima veze.

Svi se pitaju kako je Bjela reagovao na to što se njegova kćer zabavlja s glumcem s kojim je blisko radio dugi niz mjeseci pri snimanju filma “Toma” jer je veza bila tajna donedavno, ali Bjela nema ništa protiv i važno mu je samo da je Mia sretna.