VIĐA ŽENU I DECU PAR PUTA GODIŠNJE, UPRKOS ZARAĐENIM MILIONIMA, OBUKAO UNIFORMU: Ovako živi Vitali Kličko! (FOTO)

0

Prije pet dana je predsjednik Rusije Vladimir Putin naredio svojoj vojsci napad na Ukrajinu i time je počeo rat koji cijeli svijet prati sa velikom pažnjom ali i zebnjom jer niko ne zna da li ovo može značiti i početak novog svjetskog ratnog sukoba.

Ruska vojska je opkolila glavni grad Kijev čiji je gradonačelnik poznati bokser Vitalij Kličko koji se priključio odbrani svog grada a sa njim je i njegov mlađi brat. Kličko je u braku od 1996. godine i ima troje djece, a Vladimir Kličko je poznatiji brat jer je bio u vezi sa poznatom glumicom Hajden Penetiere a Vitali se počeo baviti politikom 2004. godine da bi deset godina kasnije postao gradonačelnik ukrajinske prijestonice.

U svojoj bokserskoj karijeri je nadmašio svog brata i pobijedio je u 45 od 47 održanih mečeva te se može pohvaliti da ga niko nikada nije nokautirao i zbog toga je dobio i nadimak Gvozdena šaka. Vitali je u braku sa pjevačicom, manekenkom i atletičarkom Natalijom Egorovom koja mu je rodila dva sina i kćerku.

Dosta puta su se pojavljivale špekulacije o njihovom razvodu jer se jako rijetko viđaju pošto ona živi u Njemačkoj dok je Vitali u Kijevu. Onje rekao da će obavijestiti javnost ako ikada dođe do razvoda između njih te podržava svoju suprugu koja pokušava da napravi muzičku karijeru. On je priznao i da često zaboravi godišnjicu njihoovg braka te da se jako rijetko viđaju ali da su povezani na duhovnoj sferi. Vitali se nakon ruskog napada pridružio ukrajinskoj vojsci i često se oglašava na društvenim mrežama o stanju u toj zemlji.

Preporučujemo