VEST GODINE! Izašla raščupana i crvena u licu! Ceca posetila Sašinu vilu na Dedinju – Izašla po mrklom mraku, auuuu! (VIDEO)

0

Vest dana jučer u Srbiji jeste odustajanje Jelene Karleuše u žiriju Zvezdi Granda, a to je svakako informacija koja je apsolutno sve iznenadila. Sećamo se reči Marije Šerifović kada je završeno poslednje izdanje Zvezdi Granda, da nema šanse da se išta menja jer je njih 5 u žiriju sspoj mladosti i iskustva, i toliko vremena su zajedno da nema šanse da se išta promeni. 

Međutim, jučer je kao bomba u poslepodnevnim satima odjeknula vest da je Karleuša napustila Zvezde Granda, jer se nije mogla dogovoriti sa Sašom Popovićem oko nekih detalja, a sada se nameće pitanje ko će u žiriju da bude “dežurna babaroga”? Jer se jako dpbro zna ako se pogledaju sva najbolja takmičenja širom sveta ovog formata, uvek imamo jednu Karleušu u žiriju. Na njeno mesto kao što verujemo već da znate, dolazi ceca Ražnatović. 

Ona je svakak onjen najveći takmac i u stvarnom životu, jer se jako dobro zna koliko se njih dve nikako ne vole. Pre par dana srpskim medijima je prostrujala vest da je Anastasija i Ceca su prihvatile poziv da budu u žiriju Pinkovih zvezdica, ali se izgleda u poslednji trenutak odustalo od te ideje, i na kraju je srpska maajka ušla u Zvezde Granda. 

Nikada se nešto posebno nisu voleli Ceca i Saša, a jučer je Ceca usnimljena kako kupuje cveće u jednoj beogradskoj cvećari i zapućuje se u Sašinu vilu, najverovatnije da finaliziraju celi dogovor. Paparaco lov je bio ispred Sašine kuće, a dočekao ju je otvorio joj vrata i ušli su u kuću, a ono što se ne zna, da li je Suzana bila unutra?

 

Preporučujemo