VESNA ZMIJANAC TVRDI DA JE BILA U LJUBAVNOJ VEZI SA VLASNIKOM SIMENSA: “Zvao me Mali Tito, bila sam gazdarica!”

0

Jedna od najpopularnijih pjevačica narodne muzike u Jugoslaviji je bila Vesna Zmijanac koja je na vrhuncu svoje karijere bila u osamdesetim godinama i svaka pjesma koju je snimila je postala veliki hit. Ona je u svojoj autobiografiji vrlo otvoreno pisala i o svom privatnom životu i muškarcma sa kojima je bila.

U knjizi koja nosi naziv po njeno najpoznatijoj pjesmi koju je snimila u duetu sa Dinom Merlinom, Kad zamirišu jrogvani, ona je otkrila da je jedna od njenih velikih ljubavi bio i sin vlasnika poznate kompanije Simens a sa njim se zabavljala dok je živjela u Beču i to prije nego je uplovila u estradne vode.

Vesna je tada upisala školu koja je bila u okviru Simens sistema i koja je školovala za nju potrebne kadrove a zvala se Pravno birotehnička škola. Praksa se odvijala u biroima i kancelarijama uprave a baš u vrijeme kada je ona bila na praksi u sjedištu ove firme pojavio Peter Simens čiji je otac Rudolf bio vlasnik firme. Vesna otkriva da je to sa obje strane bila ljubav na prvi pogled i on je počeo sve češće da dolazi u dio firme u kojem je ona radila i stalno se vrtio oko nje.

Nakon toga su počeli da se viđaju i mimo posla i krenulo je zabavljanje a svima je bilo jasno da su par nakon što je on počeo da je sačekuje poslije posla .Njih dvoje su počeli da žive zajedno a to njegovoj porodici nije bilo drago i on se čak jedno vrijeme bio i udaljio od njih zbog Vesne. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo