VESNA ZMIJANAC JE BILA ZALJUBLJENA U SVOG KOLEGU SA ESTRADE: BIO JE NJENA TIHA PATNJA… NEĆETE VJEROVATI O KOME SE RADI! (FOTO)

0

Popularna pjevačica Vesna Zmijanac je neko ko je svoju karijeru doveo do uspona za vrijeme bivše Jugoslavije. Pored Nede Ukraden, Lepe Brene, uspjela je da se održi do dana današnjeg u javnosti.

Iako ona dugo već nije objavila nikakav album niti pjesmu, na njeno mjesto je došla njena kćerka Nikolija. Nikolija je sada više u javnosti nego njena majka, a ima i mnogo obožavatelja. Nikolija je u braku sa mladim reperom Reljom. Imaju dvoje djece i kriju ih od javnosti, jer se ipak radi o djeci predškolske dobi.

Danas ipak pričamo o Vesni i njenom životu. Ima mnogo poznatih pjesama, koje se i dan danas pjevaju. Karijeru je započela 1979. godine i tada je bila toliko lijepa da su sve oči bile uprte u nju. Vesna je kao i svaka žena imala svoju tihu patnju, odnosno muškarca sa kojim je željela biti. To je pjevač Halid Muslimović, međutim, on je bio zaljubljen u Zlatu Petrović, zato je Vesna nastavila svojim putem.

Preporučujemo