Vesna otkrila TRIK kako ćete se obogatiti PREKO NOĆI! Ona OVO ne vadi izz novčanika, PARE SE LEPE KAO LUDE!

0

U nastavku današnjeg članka jedna priča koja će se svakako svideti svakom Balkancu, jer jednostavno 90% ljudi na ovim prostorima ima ove silne probleme. Naravno, kao što možete da vidite po samom naslovu tiče se para, kojih jednostavno nikada dosta. Uvek se za nešto iskaže potreba, pa čak i ono što se uštedi, jednostavno se “uštine”, i onda opet ista priča iz početka. 

Gde god da čovek radi, jednostavno nije ostao netaknut sa komplet svetskom krizom, koja se također očitovala i na balkanskim prostorima. Mi vam danas donosimo par saveta kako da vaš novčanik nikada ne bude prazan. Verujemo da ste do sada jako puno puta čitali o nekim azijskim verovanjima, kako trebate postupati sa parama. 

Jedan od najvaćžnijih saveta je taj da bacite sve nepotrebne papire i račune iz vašeg novčanika, ali mi vam danas donosimo jedan savet, koji je sa jednim srpskim portalom podelila poznata srpska pevačica Vesna Zmijanac. 

Ona je tako rekla, da je njena baka joj rekla da uvek mora imati crveni novčanik, koji donosi sreću, kao i to da u njemu uvek mora da ima bar jedan novčić, a na njega će se uvek lepiti druge pare. Od tog dana Vesna kaže nikada nije bila bez para. Verujete li ovom, i znate li vi za neki savet, kako imati stalno para?

Preporučujemo