Novo Savjeti

Veš vam se USMRDIO, a tek ga oprali? OVAJ deo na mašini NIKO NE PROVERAVA, pun je GLJIVICA I BUĐI, zato vam haljine smrde!

Koliko puta vam se desilo da ste oprali veš i samo što ste ga izvadili iz mašine, on naprosto smrdi? Nikako vam nije jasno šta je u pitanju, čak promijenite omekšivač i opet ništa. Neke domaćice dodaju i malo više deterdženta ne bi li šta promijenili, međutim po tom pitanju se apsolutno ništa ne desi. Da li vam je palo na pamet da je neki dio unutar same mašine postao prljav, a vi to ne znate?Vjerovali ili ne glavni problem kod vaše veš mašine je guma koja čuva unutrašnjost veš mašine od samog poklopca. Ona je toliko zaprljana, a vi je nikada niste očistili. Nju je jako teško skinuti, ali godine pranja, razne prljavštine sa odjeće su se tu zavukle i stvorila se buđ, smrad, a u nekim slučajevima i gljivice. Zato taj dio podhitno morate da očistite. Neki su probali sa jabukovim sirćetom, međutim nije bilo pomoći.

Onda je jedna domaćica probala sa sodom bikarbonom i izbjeljivačem i uspjeli su da očiste taj dio. Tu gumicu nikako ne skidajte bez majstora, jer je nečete znati vratiti na mjesto kako je bila, i možete imati problrma sa veš mašinom u budućnosti. Onda je jedna žena došla na genijalnu ideju, uključila je mašinu bez veša i upalla na 90 stepeni i tako je uspjela da očisti ovaj izrazito zabačeni dio u veš mašini.Ako vam se ne da ovo raditi, uzmite ubrus i dobro očistite gumicu, a zatim sa bilo kojim sredstvom za čišćenje počistite ovaj dio u veš mašini. Javite nam rezultate. 

Oglasi – Advertisement