VENČALI SE TAJNO, IMAJU DVOJE DECE, A NIKO NE ZNA KO JE ONA: EVO Zašto Nikola Đuričko godinama krije suprugu od javnosti! (FOTO)

0

Kada se bavite nečim što vas čini slavnim u javnosti, vrlo je važno znati kako balansirati svu pažnju koju dobijate kako biste održali normalan privatni život. Mnogi u tome ne uspijevaju, a neki sebe i svoje bližnje eksponiraju radi još više pažnje, dok se neki trude da svoje voljene sakriju.

Glumac Nikola Đuričko je jedan od slavnijih glumaca s ovih prostora i u braku je sa svojom ženom Ljiljanom za koju malo ko zna i koju je slabo ko vidio. Upoznali su se na setu filma “Kordon” na kojem je ona bila producent 2002. godine i otad su zaljubljeni jedno u drugo. Otkrio je da je zajednički težak izazovan kao i svima, ali da im je daleko ljepše zajedno nego odvojeno i nađu uvijek rješenja za svađe i probleme. Imaju djecu zajedno i Ljiljana se brine o njima, dok se Nikola trudi da je ni najmanje ne eksponira u javnosti.

To je najviše zato što nju uopšte ne interesuje pažnja javnosti i ne želi da bude u očima medija i Nikolinih fanova. Stoga ćete jako rijetko vidjeti slike Nikole i Ljiljane zajedno, osim u par navrata na Instagramu što ćemo u ovom članku podijeliti s vama da i vi vidite lijepu Ljiljanu.

Pričao je koliko njegova žena zapravo radi po kući i sa djecom i našalio se kako je njegova uloga više logistička – vožnje gdje ko treba da ide, vodanje psa i slično, dok je Ljiljana više zadužena za djecu i njihove obaveze i on smatra da oba partnera moraju biti aktivni i imati jednak broj obaveza.