VELJKO RAŽNATOVIĆ TRAŽI DA SE OVA SNIMKA NE PRIKAZUJE U JAVNOSTI! Auuu, ovako on reaguje kad ga sestra iznervira… SVE ZABILJEŽENO! (VIDEO)

0

Veljko Ražnatović je prije godinu dana pobjegao iz Beograda i preselio se u selo kod Bogdane. Tamo su dobili kuću na poklon, od njenih roditelja. Malo su je dogradili i sada imaju ogroman betonski zid, veliki bazen, teretanu i ogroman boks za njegove pse.

On jako profitira od pasa, nedavno je izjavio da je samo prošlo godine profitirao 30 000 eura od prodaje. Nedavno je u Žitorađu kupio parcelu u kojoj je izgradio velike štale i svinjce, pa krenuo sa uzgojem svinja. Tu mu pomaže djed, a ima i ljude koji tamo rade i koji su plaćeni za svoj trud.

Jako je aktivan na Instagramu, tu stalno postavlja fotke i video klipove, a većina je posvećena psima, sinu i njegovoj najvećoj ljubavi, boksu, kojom se bavi u posljednjih par godina. Sa Anastasijom ima jako dobar odnos, a rijetko izbacuje snimke gdje se pokači sa njom, ali ga je ona sada nervirala i objavila sve na Instagramu. Ležali su na kauču, on je uzeo njen rep i tukao je po glavi. Tu su se zakačili i ona je rekla da prestane da je snima.

Preporučujemo